Otvoren konkurs za petnaestu VIRTUS nagradu za filantropiju

Konkursi

TRAG FONDACIJA

Otvoren konkurs za petnaestu VIRTUS nagradu za filantropiju

Trag fondacija otvorila je konkurs za petnaestu, jubilarnu VIRTUS nagradu za filantropiju, čiji je cilj da podrži kompanije, mala i srednja preduzeća i pojedince koji su tokom prethodne godine činili dobra dela, pokretali filantropske inicijative i tako doprinosili razvoju zajednica.

Već petnaest godina tragamo za dobročiniteljima koji su svojim humanim delima pomogli ljudima kojima je to bilo potrebno i tako doprineli rešavanju problema zajednica u kojima žive i posluju. Cilj nam je da njihovo dobročinstvo podržimo i istaknemo, kako bismo im odali priznanje i inspirisali druge da iniciraju slične filantropske aktivnosti u budućnosti. Veoma smo ponosni na to što je VIRTUS nagrada za filantropiju prepoznata kao prestižno priznanje za sve dobre ljude i predstavnike poslovnog sektora. Svake godine povećava se broj prijava, što pokazuje da je VIRTUS nagrada stekla ugled u društvu. Mi želimo da verujemo i da je dala doprinos razvoju ideje filantropije u Srbiji i stvaranju nekog boljeg sveta – izjavila je Marija Mitrović, direktorka za filantropiju i partnerstva Trag fondacije.

VIRTUS nagrada za filantropiju uspostavljena je sa namerom da se javnosti predstave dobra dela, stoga pozivamo građane i građanke, neprofitne organizacije, medije, PR i marketinške agencije, kao i kompanije i preduzeća da nominuju kandidate za nagradu do 10. februara 2022. godine.

Više informacija o prijavi i nagradi možete naći na linku www.tragfondacija.org/virtus-nagrada.

Nagrada se dodeljuje u 5 glavnih kategorija:
• Nagrada za korporativnu filantropiju
• Nagrada za malo i srednje preduzeće
• Nagrada za dugoročno partnertvo između poslovnog i civilnog sektora
• Nagrada za individualnu filantropiju
• Nagrada za mlade filantrope

Detaljnije