Program za održive biznise

Konkursi

SMART KOLEKTIVA

Program za održive biznise

Program za održive biznise je novi program Smart kolektiva namenjen razvoju preduzeća sa jakim društvenim uticajem u Srbiji i njihovoj pripremi za impakt investicije. Učesnici programa će zajedno sa timom iskusnih biznis mentora, preduzetnika i investitora tokom pet meseci programa raditi na strategiji biznis razvoja i pripremi za impakt investicije u zemlji i inostranstvu.

Preduzeća sa najvećim potencijalom za dalji razvoj poslovanja i društvenog uticaja imaće priliku da apliciraju za inovativan finansijski instrument – beskamatnu pozajmicu u vrednosti do 50.000,00 EUR. Preduzeća će dobijenu investiciju vraćati bez kamate u periodu od 3 do 5 godina, prema dinamici prilagođenoj svakom posebnom preduzeću.

Program za održive biznise je deo Smart Impakt Fonda – Fonda za razvoj održive ekonomije koji će u narednih 5 godina investirati oko pola miliona evra u inicijative i preduzeća koja doprinose održivim i pozitivnim promenama u svojim zajednicama.Prijave za učešće u programu su otvorene do 31. januara 2020. godine do 23.59h.

Prijavljivanje za program se vrši putem >> ONLINE FORMULARA.

Više informacija i smernice za apliciranje su dostupni na ovom linku >> Smernice za učešće u programu.

Detaljnije