Omladinski fond “I naš glas treba da se čuje”: Poziv za podnošenje predloga projekata

Konkursi

LDA SUBOTICA

Omladinski fond “I naš glas treba da se čuje”: Poziv za podnošenje predloga projekata

Počevši od 16. januara 2020, zvanično smo objavili otvoreni poziv za podnošenje projektnih predloga za omladinski fond „I naš glas treba da se čuje“ u okviru projekta Mladi Balkana za Evropu.

Opšti cilj poziva za podnošenje projektnih predloga je poboljšanje i razvoj participativnih omladinskih politika i jačanje lokalne demokratije u zajednicama Zapadnog Balkana kroz podršku lokalnim omladinskim organizacijama koje podstiču aktivno građanstvo i učešće mladih na lokalnom nivou.

Smernice za prijavu i dokumente potrebne za podnošenje projektnih predloga možete pronaći na linkovima ispod.

Kompletirani projektni predlozi treba da bude dostavljeni na RYCEYouthFund@centaronline.org do 28. februara 2020. u 15:00 po srednjeevropskom vremenu.

Predmet (Subject) elektronske pošte treba da bude: Ime države_ YouthFund _Ime aplikanta (Primer: Serbia Youth Fund Center for Democracy Foundation)

Ako su Vam potrebne dodatne informacije, sva pitanja možete poslati e-poštom najkasnije do 14. februara 2020. na adresu QAYouthFund@centaronline.org, sa jasnom naznakom koja upućuje na ovaj poziv za podnošenje predloga projekata.

 

Detaljnije