Konkurs „Da rastemo srećni“

Konkursi

FONDACIJA ANA I VLADE DIVAC

Konkurs „Da rastemo srećni“

Fondacija Ana i Vlade Divac i NCR Fondacija, u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, u okviru projekta “Da rastemo srećni” raspisuje konkurs za škole za obrazovanje dece sa smetnjama u razvoju.

Cilj konkursa je obezbeđivanje kvalitetnijeg obrazovanje za decu sa smetnjam u razvoju, a na konkurs se mogu prijaviti sve državne osnovne i srednje škole za obrazovanje dece sa smetnjama u razvoju sa teritorije Republike Srbije.

Škole se mogu prijaviti u jednoj od dve navedene kategorije:

Kategorija 1 – Rekonstrukcija i značajnije opremanje škole u vrednosti do 1,000.000 dinara (rekonstrukcija učionica, toaleta, sportskih terena, nabavka senzornih soba i sl).

Kategorija 2 – Opremanje škola u vrednosti do 350.000 dinara (nabavka opreme, učila, sportske opreme i sl)

Škola se može prijaviti za podršku samo u jednoj od navedenih kategorija.

Na konkursu će biti podržane tri škole iz Kategorije 1 i dve škole iz Kategorije 2. Odluku o izboru škola doneće Komisija sastavljena od predstavnika Fondacije Ana i Vlade Divac, NCR Fondacije i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Na konkurs je moguće aplicirati isključivo slanjem prijavnog formulara i svih potrebnih dokumenata putem online forme na ovom linku. Prijavni formular možete preuzeti u nastakvu.

Konkurs je otvoren od 22. marta do 7. maj 2018. godine u 16 časova.

Za sve dodatne informacije možete pisati na skole@divac.com ili pozvati 011/33 41 755.

Detaljnije