Poziv za učešće – Sajam SPREG Valjevo

Vesti

Regionalna privredna komora Subotica Vas poziva da, u formi organizacije zajedničkog štanda, učestvujete kao izlagači na 11-tom sajmu privrede zapadne Srbije SPREG 2014 koji se održava od 23. do 25. aprila u Omni Centru u Valjevu.

Zajednički štand podrazumeva da će RPK Subotica snositi troškove iznajmljivanja izložbenog prostora, pod uslovom da se prijavi adekvatan broj izlagača, koji opravdava učešće.

Na jedanaestom SPREG-u će se predstaviti mala i srednja preduzeća, zanatske radnje, udruženja preduzetnika, akcionarska društva, holding kompanije, lokalne samouprave, turističke i druge organizacije.

Fokus ovogodišnje manifestacije će biti na proizvođačima hrane i pića, ali će u dobroj meri biti zastupljeni i privredni subjekti iz oblasti poljoprivrede, građevinarstva, metaloprerade, drvne, mašinske, elektroindustrije, hemijske industrije, informacionih tehnologija, turizma i drugi. Na otvorenom izložbenom prostoru predstaviće se auto kuće, rasadnici četinara i cveća, kovački i drugi zanati, proizvođači baštenske opreme, građevinskih i poljoprivrednih mašina i mehanizacije.

Više informacija o sajmu možete pronaći na web stranici www.sajamspreg.com

Ljubazno vas molimo da, ukoliko ste zainteresovani za učešće na sajmu, pošaljete vašu potvrdu na email: subotica@komora.net najkasnije do 24. marta 2014. godine.