Dodatni poziv za učešće u Programu razvoja konkurentnosti kroz poboljšanje efikasnosti proizvodnih procesa

Konkursi

siepa_logoSIEPA

Dodatni poziv za učešće u Programu razvoja konkurentnosti kroz poboljšanje efikasnosti proizvodnih procesa

Na inicijativu Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA), a u saradnji sa Japanskom agencijom za međunarodnu saradnju (JICA), započet je „Program razvoja konkurentnosti kroz poboljšanje efikasnosti proizvodnih procesa“ namenjen srpskim privrednim društvima. Program zajednički finansiraju SIEPA i JICA kao deo tehničke pomoći namenjene Republici Srbiji u cilju povećanja konkurentnosti srpskih privrednika na inostranom tržištu kroz transfer znanja i najboljih praksi iz Japana.

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA) je 21. avgusta 2012. godine objavila javni poziv za učešće u ovom programu i rok za podnošenje prijava bio je 12. septembar 2012. godine.

Nakon odličnih rezultata postignutih u prvom krugu Javnog poziva, i pozitivnih reakcija domaćih kompanija, SIEPA je odlučila da raspiše dodatni Javni poziv za proširenje broja učesnika „Programa razvoja konkurentnosti kroz poboljšanje efikasnosti proizvodnih procesa“. Više informacija o Programu i načinu i uslovima prijave možete pogledati ovde.

Rok za podnošenje prijave je 22. februar 2013. godine do 17h.