Internet za svakog preduzetnika!

Vesti

Na inicijativu privrednog društva PanonNet doo pozivamo Vas da prisustvujete prezentaciji ponude usluga pomenutog privrednog društva koja će biti održana u sredu, 17. oktobra 2012. godine, sa početkom u 11,00 časova, u prostorijama RPK Subotica, Senćanski put 15/II, 24000 Subotica.

Panonnet Wireless Internet Provider, osnovan je septembra 2004. godine sa ciljem da ponudi Wireless Internet servise kao i sve ostale usluge u oblasti računarskih komunikacija na teritoriji Subotice, Kanjiže i šire okoline.

Neprekidno ulaganje u infrastrukturu i rad na unapredjenju kvaliteta  usluga, visokoprofesionalni tim inženjera koji imaju višegodišnje iskustvo i bogato znanje iz ove oblasti, kao i briga o korisnicima karakterišu njihovo poslovanje.

Sa željom da se svim malim i srednjim privrednim društvima i preduzetnicima pomogne da što bolje i lakše savladaju korišćenje savremene internet tehnologije u svom poslovanju, i unaprede svoje postojeće kapacitete za elektronsku komunikaciju, sa Regionalnom privrednom komorom Subotica je dogovorena prezentacija pod naslovom:

Internet za svakog preduzetnika!

U sklopu prezentacije PanonNET doo je spreman da Vam ponudi novu uslugu 5 G  INTERNET, koja se zasniva na najnovijoj tehnologiji bežičnog internet povezivanja.

U promotivnom periodu svojim budućim korisnicima PanonNET doo je spreman da ponudi novu uslugu po vrlo povoljnim uslovima korištenja.  Pored izrazito konkurentnih cena i vrlo atraktivnih paketa usluga, korisnici koji sklope ugovor sa PanonNET doo o korištenju usluga, na period od 12 meseci, obezbeđuje se BESPLATNA oprema na korištenje, kao i besplatna montaža opreme usled postojanja tehničkih uslova.

Mesečni paketi su dostupni već od  800 din ( sa PDV-om )!

Svi korisnici Panon 5G internet paketa, u promotivnom periodu dobijaju gratis dva meseca na izabranom paketu!

Kompletan cenovnik i paketi su vam dostupni na stranici www.panonnet.net.

Uz minimalne dodatne troškove PanonNET doo je spreman pomoći u stvaranju tehničkih uslova – optičke vidljivosti.

Sa svojim stručnim timom a po potrebi posebnih zahteva korisnika PanonNET doo je spreman da reši i specifične probleme povezivanja korisnika.