Otvoren konkurs za nagradu „Aurea 2012“

Konkursi

POSLOVNI PORTAL „EKAPIJA“

Otvoren konkurs za nagradu „Aurea 2012“

Poslovni portal „eKapija“, krajem marta, po četvrti put za redom, izabraće investiciju godine u Srbiji, a konkurs za nagradu „Aurea 2012“ počinje 30 januara 2012. godine.

Urednički tim „eKapije“ započeo je selekciju kandidata, a zainteresovane kompanije se mogu prijaviti i same popunjavanjem formulara koji je dostupan na stranici www.aurea.rs

Za nagradu „Aurea 2012“ može se kandidovati kompanija koja je u prethodnoj kalendarskoj godini realizovala inovativan, društveno koristan i finansijski isplativ projekat u Srbiji.

Nakon analize pristiglih prijava, projekti koji uđu u uži izbor ovogodišnjeg takmičenja biće predstavljeni na portalima www.ekapija.com i www.aurea.rs, a o pobedniku će odlučiti stručni i nepristrasni žiri, dok će jedan glas dati i čitaoci „eKapije“ i posetioci portala aurea.rs, glasanjem putem Interneta.

– Srbija će biti bolje i bogatije društvo samo kada svako bude radio onoliko koliko on može za dobrobit naše zajednice. Mediji tu mogu mnogo da učine radeći svoj deo, dajući svoj doprinos, a to je da kroz svoju delatnost promovišu prave vrednosti. U vremenu kada su mnoge nagrade i medijska pažnja komercijalizovani, „Aurea“ predstavlja iskren pokušaj „eKapije“ i njenih medijskih partnera, da promovišu istinski dobre projekte, projekte o kojima se često mnogo ne priča, ali koji svakako zaslužuju pažnju. Kriterijumi nagrade „Aurea“ su odabrani, tako da izdvajaju isključivo projekte koji su dobri za održivu budućnost Srbije jer, na duže staze, mi možemo da se razvijamo samo ako smo inovativniji, ako vodimo računa o svojoj zajednici/sredini i ako ulažemo u projekte koji imaju čvrstu finansijsku konstrukciju i perspektivu – istakao je Zdravko Lončar, direktor „eKapije“.

Osim glavne nagrade „Aurea 2012“, biće dodeljena i dva specijalna priznanja: za inovativnost i za društvenu korisnost, a nagrade će biti uručene na svečanosti 28. marta u beogradskom „Aeroklubu“.

Poslovni portal „eKapija“ nagradu „Aurea“ organizuje u okviru opredeljenja ka društveno korisnom poslovanju i bez finansijskog interesa, sa namerom da promoviše i podrži projekte značajne za održiv razvoj srpske privrede.

Rok za prijavu projekata je 24. februar 2012.

Za više informacija pogledajte www.aurea.rs

Link