Marketing és informatika a turizmusért

Hírek

A FERHA civilszervezet idegenforgalmi programja

Grünfeld Hermann a múlt század elején nagy lépést tett a magyarkanizsai idegenforgalom fellendítésének irányába. 1913-ban megnyitotta a Magyarkanizsai Csodakút Artézi Fürdőt. Magyarkanizsa viszont ennél sokkal többel rendelkezik. Településünk mellett folyik a Tisza, van tanyavilágunk, egyre több horgásztavunk, Járásunk. A felsoroltakkal viszont még közel sem aknáztuk ki a turizmusban rejlő lehetőségeket.

Rasim Ljajić, a Szerbiai Kereskedelmi, Idegenforgalmi és Távközlési Minisztérium minisztere a turizmus fejlesztése kapcsán azt nyilatkozta: „A turizmus fejlesztése nem képzelhető el a négy K nélkül. Ez pedig a kreativitás, a kontinuitás, a kommunikáció és a kvalitás”.

Munkálkodjunk hát együtt, hogy a lehetőségeinkkel legjobban tudjunk gazdálkodni!

A FERHA előadásokkal, képzésekkel és közös ötleteléssel kíván hozzájárulni a kívánt eredmény eléréséhez.

Június 4-én, hétfőn 17 órai kezdettel olyan fórumot tartunk, amelyen szakemberek segítségével megalapozzuk a közös további munkát. A marketing és turisztikai termékfejlesztés alapjait ismételhetjük át, majd június 9-én, szombaton 10 órai kezdettel ötleteket mutatunk be, hogy hogyan tegyük ajánlatunkat elérhetőbbé az interneten.

Mindkét találkozót a Cnesa OMI pinceklubjában tartjuk, ahová szeretettel hívunk mindenkit, aki szeretne tenni a helyi idegenforgalom fellendítéséért!
„Marketing és informatika Magyarkanizsa község turizmusának szolgálatában” című programunkat Magyarkanizsa önkormányzata támogatja.