FELHÍVÁS EXPORTÁLNI szándékozó vállalkozások számára

Hírek

Panonreg logoFELHÍVÁS EXPORTÁLNI szándékozó vállalkozások tulajdonosainak és KKV fejlesztési menedzsereinek

A szabadkai PANONREG Regionális Fejlesztési Ügynökség a szabványos aktivitásai keretében, amelyek a vállalkozás fejlesztés támogatására vonatkoznak, kétnapos INGYENES képzést szervez az alábbi témára:

AZ EXPORT MIKÉNTJE KEZDŐKNEK

A képzés 2015. október 28-án, 29-én (szerda, csütörtök) kerül megtartásra 10:00 órai kezdettel, a képzés helye: CNESA Oktatási és Művelődési Intézmény, Fő tér 9., Magyarkanizsa,12-es terem

Számos KKV tulajdonos elgondolkodott már azon, hogy külföldi piacokra exportáljon, de még nem tették meg az első lépést. Ez a program segít meghatározni az export és a nemzetközivé válás megfelelő lépéseit az adott vállalkozás fejlődési szakaszához mérten.

A „Kezdő exportőrök” című program célja:
•    A kis- és középvállalatok körében elérni, hogy analízist készítsenek a saját felkészültségükről a kivitelre, illetve hogy kidolgozzák a saját arra logokiviteli és nemzetközivé válásuk stratégiáját
•    Biztosítani a kezdő exportőrök hozzáértését a kiviteli eljárásokban, amelyeket kötelesek teljesíteni és biztosítani a különböző piacok elvárásainak kielégítéshez szükséges tudást.

A kis- és középvállalatok kivitelre való felkészültségének analízise a következő kérdések alapján lesz kiértékelve:
•    Mit fog elérni a vállalat a kivitel által?
•    A kivitel összhangban van-e a vállalat más jövőbeli céljaival?
•    Milyen elvárásai vannak a kiviteli munka elkezdésének a vállalat szempontjából (pl. munkaerő és személyzet, pénzügyi források és termelési erőforrások)?

A vállalat kiviteli stratégiájának kidolgozása és tervezése a következő kérdések alapján lesz kidolgozva:
•    Mely termékek lesznek exportálva? Szükséges-e ezeket a termékeket módosítani a célpiac elvárásainak megfelelően?
•    Mely országok a célpiacok?
•    Mely kihívások várnak a vállalatra a piacon (konkurencia, kulturális különbségek, az import ellenőrzései) és milyen stratégiát fog a vállalat követni ezek leküzdésére?
•    Hogyan lesz meghatározva a termék kiviteli ára?

A minőségi képzés érdekében, kérjük Önöket, hogy részvételüket erősítsék meg a következő e-mail címen: kanjiza@panonreg.rs, vagy a 024/554-107-es, illetve a 063/31-55-69-es telefonszámokon.

Minden képzés ingyenes a látogatóknak.