„Digitális kultúra fejlesztése a határon túli magyarok körében”

Pályázatok

SZEKERES LÁSZLÓ ALAPÍTVÁNY

„Digitális kultúra fejlesztése a határon túli magyarok körében”

Hozzájárulást igényelhet az a Szerbiában élő, magát magyarnak valló természetes személy, illetve a Szerbiában élő magyar közösségek önazonossága megőrzésének, fejlődésének és megerősödésének, kulturális-közművelődési, anyanyelvi oktatási, helyi jellegű média, tudományos, művészeti és hitéleti tevékenységgel foglalkozó szervezetek, akik, illetve amelyek:
•   magyarországi digitális földfelszíni TV sugárzás vételére alkalmas beltéri vevőegységet (STB) szereztek be bármelyik országban, és erről névre szóló számlával rendelkeznek,
•  Apatin, Zombor, Szabadka, Topolya, Magyarkanizsa, Zenta, Törökkanizsa és Csóka községek területén rendelkeznek állandó lakhellyel/székhellyel.

Támogatás formája: egyszeri, vissza nem térítendő utófinanszírozott formában nyújtott hozzájárulás.

Támogatás mértéke: max. 15 000 Ft-nak megfelelő 5693 dinár.

A pályázat benyújtásának módja:
Magát a hiánytalanul kitöltött és aláírt pályázati adatlapot egy eredeti példányban, valamint a következő mellékleteket:
•    érvényes személyi igazolvány fénymásolata
•    szerződés 3 példánya, aláírt és kitöltött formában
•    a megfelelő jellemzőkkel rendelkező STB beszerzéséről a kérelmező nevére kiállított szabályos számla fénymásolata, amelyből láthatónak kell lenni annak a ténynek, hogy a vevő a számlaösszeget kiegyenlítette/kifizette;
•    az igénylő személyes/intézményi banki folyószámlája bankkártyájának (számlaszám-azonosító kartonjának) fénymásolata,
postai küldeményként a Szekeres László Alapítvány, 24000  Szabadka/Subotica, Age Mamužića 11/II. címre kell eljuttatni.

A kérelmeket  2014. május 7-ig fogadjuk postai úton vagy személyesen beadva a Szekeres László Alapítvány, Szabadka, Age Mamužića 11/II. címen.

E pályázati felhívás nem teljeskörű, részletesebb tájékoztatást az Alapítvány www.szla.org.rs honlapján olvashat. További információkért forduljon hozzánk e-mailben a office@szla.org.rs címen, vagy a 024/554-450 tel/fax számon!

A pályázat részletei