Mezőgazdasági vásárokon való részvétel költségeinek támogatása

Pályázatok

montgomery-county-fairKÖZSÉGI MEZŐGAZDASÁG-FEJLESZTÉSI ALAP

Nyilvános felhívás mezőgazdasági termelők szervezetei részéről hazai és külföldi mezőgazdasági vásárok, kiállítások és rendezvények szervezett látogatásának költségtérítése iránti kérelmek benyújtására

A Magyarkanizsai Községi Mezőgazdaság-fejlesztési Alap felhívást intéz a mezőgazdasági termelők egyesületeihez és szövetkezeteihez, hogy kérelmezhetik hazai és külföldi vásárok, kiállítások és rendezvények szervezett látogatásának útiköltség-térítését. Pénzügyi lehetőségeihez mérten az alap az e célra 2013-ban összesen előirányzott 400.000,00 dinár elköltéséig biztosít eszközöket.

A kitöltött jelentkezési űrlap mellé csatolni kell:
– a termelőket utaztató cég által a szállítási költségekről kiállított előszámlát
– a meglátogatni kívánt vásár, kiállítás vagy rendezvény meghívóját, felhívását vagy plakátját
– a szervező nyilatkozatát a megjelölt rendezvényre szervezetten utazni szándékozók névsorával
A látogatást követő 5 napon belül az alap igazgatóbizottságához be kell nyújtani:
– az alap által kibocsátott űrlapon a résztvevők saját kezűleg aláírt nyilatkozatát
– a látogatás napján az utazásban részt vevőkről és a rendezvényről készült fényképet.

A jelentkezés módja:
– A „Jelentkezési űrlap mezőgazdasági rendezvény látogatására” nyomtatvány átvehető a Községi Közigazgatási Hivatal 21. számú irodájában.
– A kitöltött jelentkezési nyomtatványt minden szükséges dokumentummal ellátva lezárt borítékban legkésőbb az utazás előtt 5 nappal postán a következő címre kell küldeni: KÖZSÉGI MEZŐGAZDASÁG-FEJLESZTÉSI ALAP, Magyarkanizsa, Fő tér 1. a következő jelöléssel: „NYILVÁNOS FELHÍVÁS VÁSÁRLÁTOGATÁSRA” és „NEM BONTANDÓ FEL”, vagy személyesen a városháza ügyfélszolgálatán a 7. ügyfélasztalnál vagy az 1. emeleti 21. szá-mú irodában adható át.

A határidőn túl vagy hiányosan, valamint távmásolón vagy villámpostán érkezett, alá nem írt vagy hitelesítetlen jelentkezéseket az alap nem veszi figyelembe.

A jelentkezési űrlapon az utazás költségének fedezésére kért összeget az alap igazgatóbizottsága hagyja jóvá végzés formájában, amelyet a kérelem benyújtásának napjától számított két napon belül kézbesít a kérelmezőnek. A jóváhagyott összeget az alap legkésőbb 5 nappal az után átutalja az utaztató cég bankszámlájára, hogy beérkezett az utaztató cég számlája, az alap által kibocsátott nyomtatványon a résztvevők saját kezű aláírásával ellátott nyilatkozat és a látogatás napján az utazásban részt vevőkről és a rendezvényről készült fénykép.

További felvilágosítás a 875-166 telefon 303-as mellékén kapható.

Link