A Vajdasági Magyar Civil Stratégia bemutatása

Pályázatok

Magyar Nemzeti Tanács

A Vajdasági Magyar Civil Stratégia bemutatása

Helyszín: Szabadka, Városháza díszterme (Szabadság tér 1.)

Időpont: 2012. április 21. (szombat), 9.00 – 11.30

  • 9.00 dr. Korhecz Tamás, a Magyar Nemzeti Tanács elnökének köszöntője
  • 9.10 Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökének köszöntője
  • 9.20 Csaholczi László, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, Társadalmi Konzultáció és Hálózatfejlesztési osztály vezetője, Budapest
  • 9.40 dr. Csizmadia László (Civil Együttműködési Tanácskozás elnök, Nemzeti Együttműködési Alap elnök) előadása a magyarországi civil szféráról, a NEA támogatási rendszeréről
  • 10.00 Serfőző Levente (Magyar Civil Szervezetek Erdélyi Szövetsége Igazgató Tanácsának tagja, a nagyszebeni Híd Egyesületének elnöke) előadása az erdélyi magyar civil szféráról
  • 10.20 Ricz András és dr. Zsoldos Ferenc bemutatják a Vajdasági Magyar Civil Stratégiát
  • 11.00 Állófogadás a folyosón

Kérjük, hogy amennyiben részt kíván venni a rendezvényen, a terem korlátozott befogadóképessége miatt ezt jelezze a rumenyakovity@mnt.org.rs e-mail címen.

A jelentkezéskor kérem, küldje el a szervezetének nevét, a résztvevő személyek létszámát, illetve azt, hogy igényel-e utazási költséget.

Ingyenes parkolást szintén biztosítunk az Age Mamuzsity, a Lányi Ernő, illetve a Strossmayer utcában. A meghívót kérjük jól látható helyen helyezze el személygépkocsijában.

A Magyar Nemzeti Tanács utazási költségeket tud téríteni a vidékről érkezett résztvevőknek abban az esetben, ha többen utaznak együtt az adott helységből.

Az utazási költségek térítéséhez feltétlenül szükséges az igazolványuk, a forgalmi engedélyük, illetve a bankkártyájuk fénymásolata.

A Program letöltése