Megjelent a HU-SRB Program 3. pályázati felhívása

Pályázatok

IPA HATÁRON ÁTNYÚLÓ EGYÜTTMŰKÖDÉSI PROGRAM

Megjelent a HU-SRB Program 3. pályázati felhívása

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség és a Szerb Köztársaság Kormányának Európai Integrációs Irodája pályázatot hirdet a Magyarország-Szerbia IPA Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében.

Milyen tevékenységekre kapható támogatás?
A határ menti térségben támogatás nyerhető el gazdasági és társadalmi összefogást erősítő programokra, környezetvédelmi projektekre, határon átnyúló kulturális útvonalak és üzleti együttműködések kialakítására, valamint kutatás-fejlesztési tevékenységekre és határon átnyúló oktatási, képzési és csereprogramokra is.

Kik pályázhatnak?
Non-profit szervezetek, többek között központi költségvetési szervek, helyi önkormányzatok, önkormányzati társulások, alapítványok, egyesületek, nonprofit kft/zrt, oktatási intézmények, kamarák. A projektpartnerek között legalább egy magyarországi és egy szerbiai partnernek kell lennie a támogatásra jogosult területről.

Mennyi támogatás áll rendelkezésre?
A pályázati felhívás keretében 15 101 376 euró Közösségi forrás áll rendelkezésre. A projektek Szerbiában az Előcsatlakozási Támogatási Eszköz (IPA), Magyarországon az Előcsatlakozási Támogatási Eszköz (IPA) és Magyarország társfinanszírozásával valósulhatnak meg.

Hasznos tudnivalók:
A Pályázati Felhívásról bővebb információt a Közös Technikai Titkárság által szervezett Információs Napokon tudhat meg, amelyeket a következő időpontokban és helyszíneken szervezünk: 2012. március 19. – Kecskemét, 2012. március 20. – Szeged, 2012. március 28. – Kikinda (Nagykikinda), 2012. március 29. – Sombor (Zombor), 2012. március 30. – Novi Sad (Újvidék).

Hogyan lehet jelentkezni?
A pályázatokat angol nyelven, a program Közös Technikai Titkárságához (KTT) kell benyújtani, Budapestre.

A benyújtás határideje 2012. május 30.

A határidőn túl benyújtott pályázatokat érvénytelennek tekintjük.

SIKERES PÁLYÁZÁST KÍVÁNUNK!

A felhíváshoz kapcsolódó pályázati dokumentáció, a pályázatok beadásával kapcsolatos tudnivalók és további, részletes információk a honlap “Letöltések” menüpontban érhetők el.

Link