Fejlesztési célú projektgeneráló felkészítő tréning

Pályázatok

„HÁLÓ” VAJDASÁGI FEJLESZTÉSI ALAP

Fejlesztési célú projektgeneráló felkészítő tréning

A vajdasági magyar civil szervezetek sikerének mondható az európai pályázati rendszerbe való bekapcsolódás elért eddigi mértéke, tekintettel a számos futó IPA projektre. Az EU pályázási lehetőségek folyamatosan nőnek, azonban a képzett szakemberek száma nem elegendő ahhoz, hogy a vajdasági magyar közösség éljen is a kihívásokkal és lehetőségekkel.

„Háló” Vajdasági Fejlesztési Alap a projektmenedzsment tevékenységre vonatkozó képzéssel szeretne hozzájárulni a megfelelő tudásbázis megteremtéséhez, az elnyert EU-s támogatások, projektek hatékony lebonyolításához és a civil szakembereket, fiatalokat fel szeretné készíteni ennek az új szakmának az elsajátítására, bátorítani ezen kihívások vállalására.

A 60 órás magyar nyelvű képzés támogatója a magyarországi Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. és célja fejlesztési célú projektek generálása, menedzserek felkészítése ezen projektek összeállításához és lebonyolításához. A képzés programja biztosítja, hogy a projektírás szabályainak, eljárásának, tapasztalatainak, jó példáinak bemutatásával vajdasági civil szervezetektől, intézményekből érkező munkatársak felkészüljenek a szakmai kihívásokra.

A képzés tervezett időpontja 2012. február-március.

Jelentkezési határidő: 2012.02.13.

További részleteket és a jelentkezés módját alábbi dokumentumokban találhatja.

Felhívás

Jelentkezés

Link