V. Nemzetközi és Regionális Gazdasági Vásár

Hírek

2011. augusztus 24-e és 27-e között Szabadkán

A vásárszervezésben és –rendezésben szerzett többéves tapasztalatunktól, valamint attól az általános érdeklődéstől vezérelve, hogy ez a rendezvény a jelentős vállalkozók, vállalkozások hagyományos találkozójává váljon, az idén is megszervezzük a vásárt Szabadkán. A hazai, elsősorban vajdasági vállalatok és vállalkozók mellett jelezték részvételi szándékukat az egész térség vállalatai és üzletemberei, mindenekelőtt Magyarországról és Horvátországból.
Szabadka Észak-Bácska legfejlettebb gazdasági, kulturális és közlekedési központja, emellett pedig az Európai Unió határán fekszik. Ezért tartjuk fontosnak, hogy a város legyen a házigazdája ennek a nemzetközi és regionális rendezvénynek, amely mindenképpen hozzájárul a térségen belüli gazdasági kapcsolatok erősödéséhez.
A szabadkai Sportcsarnokban Nemzetközi és Regionális Gazdasági Vásár – Szabadka 2011 elnevezéssel augusztus 24-e és 27-e között tartjuk meg a rendezvényt.

Kísérő rendezvények:
A szakmai program keretében hazai és külföldi vendégek tartanak előadásokat. Emellett az üzletember-találkozókon a szakemberek számára lehetővé válik a kapcsolatteremtés, a vélemény- és tapasztalatcsere. Az idén lehetővé tesszük a kiállítók számára, hogy igényeiknek és programjuknak megfelelően népszerűsítsék termékeiket prezentációk, kóstolók, termékpróbák és hasonló rendezvények útján. A Sportcsarnok előterében tipizált asztalokon rendezik meg a népi kézművesek vásárát.

A vásár célja
Az V. Nemzetközi és Regionális Gazdasági Vásár teret és lehetőséget nyújt a szerbiai és környező országokból érkező vállalkozók közötti bemutatkozásra, ismerkedésre, szakmai kapcsolatteremtésre, amivel hozzájárul a határon átnyúló együttműködés kiépítéséhez, erősítéséhez.  Szeretnénk bemutatni városunk kommunális vállalatait is, különösen a szabadkai polgároknak nyújtott szolgáltatásaik tükrében.
Víziónk, hogy ez a Vásár az információcsere és a szakmai tudásszerzés helyszíne legyen, és hogy olyan új ötletek, kezdeményezések szülessenek, amelyek növelhetik gazdaságunk versenyképességét az európai és a világpiacon is.

Forrás: Szabadkai Vásár