Orosz érdeklődés – Magyarkanizsa idegenforgalmi kínálatát ismertették a vendégekkel

Hírek

A magyarkanizsai gyógyfürdő rehabilitációs és wellnessprogramjait fogják majd ajánlani hazájukban azok az oroszországi vendégek, akik nemcsak az idegenforgalmi és azon belül külön a gyógyturisztikai kínálattal ismerkedtek a Tisza-parti városban, hanem az önkormányzat által szervezett munkajellegű tanácskozáson is részt vettek.

Az oroszországi küldöttség tagja volt prof.Ivan Dimitrijević beruházási tanácsadó, valamint két orosz szakorvos és két befektető. A vendégeknek dr.Ágoston F. Ferenc főorvosmutatta be a gyógyfürdő terápiás részlegét és wellnessprogramját. Egyúttal tájékoztatta őket az intézmény beruházási terveiről is.

A munkajellegű tanácskozás keretében bemutatkozott a Lupus Hotel és az Aquapanon Hotel. Ennek eredményeképpen olyan megegyezés született a vendégek és a hoteltulajdonosok között, hogy az orosz turisták már az idén igénybe veszik a gyógyfürdő szolgáltatásait, és kirándulásokat szerveznek Magyarkanizsára.

A tanácskozáson részt vett Győri Jelena, az önkormányzat jogi, gazdasági és befektetési szakmunkatársa is, aki ismertette a küldöttség tagjaival a község beruházási terveit, valamint Koza Róbert, a községi tanács idegenforgalommal és vendéglátóiparral megbízott tagja és Ljubinka Maksimović Táljai, a Községi Idegenforgalmi Szervezet igazgatója. A tanácskozás befejeztével a vendégek megtekintették a Tisza-partot, a kempingtelepet és Magyarkanizsa nevezetességeit.

Forrás: Magyar Szó