Pályázat a Vajdaság autonóm tartomány etnikai közösségek szervezetei számára

Pályázatok

TARTOMÁNYI JOGALKOTÁSI, KÖZIGAZGATÁSI ÉS NEMZETI KÖZÖSSÉGI TITKÁRSÁG

Pályázat a Vajdaság autonóm tartomány etnikai közösségek szervezetei számára pénzbeli támogatás odaítélésére

A pályázatot a Vajdaság autonóm tartományi etnikai közösségek szervezetei számára rendes tevékenységük, projektumaik és rendezvényszervezés, valamint felszerelés beszerzésük és beruházási befektetéseik 2011. évi társfinanszírozása céljából írjuk ki.

I. AZ ESZKÖZÖK FELOSZTÁSA

A pályázaton összesen 30 500 000,00 dinár összegre lehet pályázni.

I. PÁLYÁZATI FELTÉTELEK

A pályázat benyújtásának határideje 2011. február 15.

  • A pályázatra kizárólag bejegyzett jogi személyek – Vajdaság autonóm tartományi székhelyű etnikai közösségek szervezetei és egyesületei jelentkezhetnek, melyeknek tevékenysége a nemzeti és kulturális identitás megőrzésén és ápolásán, vagy a nemzetek közötti tolerancia megőrzésén és előmozdításán alapul.
  • A pályázatra nem jelentkezhetnek közvetlen és közvetett költségvetési felhasználók.
  • A késve érkezett, hiányos vagy szabálytalanul kitöltött, nem a felhatalmazott személy által benyújtott kérelmeket, valamint a pályázat tárgyától eltérő kérelmeket nem vitatjuk meg.
  • Azoknak a pályázóknak a kérelmeit sem vesszük figyelembe, akiknek a Titkárság az előző pályázatokon ítélt oda eszközöket, de szóban forgó pályázati kötelezettségeiknek nem tettek eleget, vagy nem kérték kellő időben, a jelen pályázatra való jelentkezési határidő lejártáig, hogy a Titkárság hosszabbítsa meg a korábbi pályázatai szerint odaítélt eszközök felhasználási határidejét.
  • A Tartományi Jogalkotási, Közigazgatási és Nemzeti Közösségi Titkárság fenntartja jogát, hogy a jelentkezőktől szükség szerint kiegészítő dokumentumokat és információt kérjen, vagy kiszálljon a helyszínre, illetve az eszközök odaítéléséhez pótfeltételek teljesítését kérje.
  • A Titkárság döntését nem köteles megindokolni.
  • A Titkárság fenti döntései ellen jogorvoslatnak nincs helye.
  • A jelentkezési űrlapot és a mellékelt dokumentumokat nem küldjük vissza.

III. A PÁLYÁZÁS MÓDJA

  • A pályázatra kizárólag a Titkárság pályázati formanyomtatványán lehet jelentkezni, amelyet két példányban kell benyújtani, a nyilatkozat hitelesített és a pályázó által felhatalmazott személy által aláírt két példányával. A teljes pályázati dokumentáció az utasításokkal és szabályokkal 2011. január 4-étől, keddtől vehető át a Titkárságon, vagy letölthető a: www.puma.vojvodina.gov.rs honlapról.
  • A pályázati jelentkezéshez kötelezően mellékelni kell:
  1. a szervezet bejegyezéséről szóló hivatalos bizonyítékot;
  2. az adóazonosító számáról szóló bizonylatot;
  3. a bankban nyitott számlájáról szóló hivatalos bizonyítékot.
  • A pályázati jelentkezéseket szerb nyelven vagy a Vajdaság Autonóm Tartományban hivatalos használatban levő nyelvek egyikén kell benyújtani.
  • A pályázati jelentkezéseket személyesen a tartományi közigazgatási szervek iktatójában Újvidéken (Vajdaság AT kormányépülete) kell benyújtani, vagy postán az alábbi címre kell elküldeni:

Pokrajinski sekretarijat za propise, upravu i nacionalne zajednice 21 000 Novi Sad
Bulevar Mihajla Pupina 16. Za KONKURS

A pályázat eredményeit a Titkárság hivatalos honlapján jelentetjük meg.

Link