Otvoren novi krug konkursa „Oni su Heroji“

Konkursi

FONDACIJA ANA I VLADE DIVAC

Otvoren novi krug konkursa „Oni su Heroji“

Otvoren je novi ciklus konkursa „Oni su heroji“ u organizaciji Delegacije Evropske unije u Srbiji, koji će trajati do 26. januara, a pobednici će biti proglašeni 28. februara 2022. godine.

Svi zainteresovani su u mogućnosti da putem sajta onisuheroji.rs prijave svoje sugrađane, komšije, prijatelje, članove porodice – pojedince koji su se u 2021. godini istakli svojim nesebičnim delima.

Inicijativu „Oni su heroji“ pokrenula je 2020. godine Delegacija Evropske unije u Srbiji, sa ciljem da se prepoznaju i nagrade pojedinci koji su svojim dobrim delima primeri čovekoljublja i solidarnosti.

Fondacija Ana i Vlade Divac će u ime Delegacije Evropske unije u Srbiji implementirati konkurs „Oni su heroji“ u ovogodišnjem ciklusu izbora i promocije heroja.

Kroz javni konkurs i komisijsku preveru biće odabrano 10 heroja iz cele Srbije, koji će biti promovisani kao primeri hrabrosti, požrtvovanosti i nesebičnosti. Pravila i uslovi konkursa nalaze se na veb sajtu onisuheroji.rs.

Odabrani heroji biće nagrađeni i poklonima kompanija koje su se priključile inicijativi- Er Srbija, Fudbalski savez Srbije, Atelje 212, Nestle, Bambi, Deleze.

Pravi heroji su oni koji imaju hrabrosti, solidarnosti i snage da uvek dobro stave ispred sebe kada je najteže. Kako smo protekle dve godine suočeni sa najvećim globalnim izazovom, svaki heroj zaslužuje da se njegova priča daleko čuje. Prijave na onisuheroji.rs.

Detaljnije