Prijava za MladGrad

Konkursi

KROVNA ORGANIZACIJA MLADIH SRBIJE

Prijava za MladGrad

MLADGRAD predstavlja nagradu za Nacionalnu prestonicu mladih Srbije 2018.

Nagradu dodeljuje Krovna organizacija mladih Srbije uz podršku Ministarstva omladine i sporta i Građanskih inicijativa.
Kandidaturu odnosno nominaciju za MladGrad – Nacionalnu omladinsku prestonicu Srbije podnosi udruženje mladih i/ili za mlade, samostalno ili u partnerstvu sa drugim udruženjem mladih/za mlade, Kancelarijom za mlade ili drugom ustanovom / institucijom koja doprinosi unapređenju omladinke politike u lokalnoj zajednici (nije neophodno imati potpisan protokol o saradnji, ali je poželjno).

ROK za podnošenje prijava je 23. jul u 23:59h.

NAGRADA:
– Promocija svoje zajednice, predstavljanje dosadašnjih dostignuća i primera dobre prakse na svim većim događajima koje organizuje KOMS, uključujući i KOMSkupštinu, ali i na Generalnoj skupštini Evropskog foruma mladih – COMEM.
– Studijsku poseta Beogradu, sastanci sa Ministarstvom omladine i sporta i drugim relevantim akterima omladinske politike na nacionalnom nivou.
– Delegiranje učesnika na aktivnosti koje organizuje KOMS, a uz poziv KOMS (Akademija omladinske politike, Forum omladinske politike…).
– Priliku za promociju svojih aktivnosti na društvenim mrežavma MladGrad u narednih godinu dana.

Kandidati će o izboru biti obavešteni najkasnije do 6. avgusta.

Svečana dodela nagrade održaće se u okviru proslave Međunarodnog dana mladih, 12. avgusta, u Beogradu, koju organizuje Krovna organizacije mladih Srbije.

Detaljnije