NOVA IDEJA. NOVA VIZIJA. NOVA PRILIKA.

Vesti

Lokalna kancelarija AIESEC-a u Novom Sadu organizuje projekat pod nazivom „Business week“ od 24. do 28. marta na Ekonomskom fakultetu i Fakultetu za pravne i poslovne studije dr Lazar Vrkatić ( Bulevar oslobođenja 78, USEE ). Cilj projekta je podsticanje mladih na usavršavanje i sticanje veština koje su od značaja za razvoj karijere i pronalaženje posla.
Radionice su namenjene svima koji žele da se pokrenu i naprave promenu u svom životu. One za cilj imaju da prisutnima pruže osnovno znanje o preduzetništvu, freelancing i start up-u, o pisanju CV-ja i komuniciranju u poslovnom svetu, u cilju olakšavanja pokretanja sopstvenog biznisa kao i podizanje nivoa svesti kod mladih o značaju neformalnog obrazovanja.

Radionice će se održavati na Ekonomskom fakultetu i na Fakultetu za pravne i poslovne studije dr Lazar Vrkatić ( Bulevar Oslobođenja 76, USEE ).

U četvrtak 27.03. predavači su Ivan Minić, bloger i tvorac igrice znanja, ConQUIZtador, koji će govoriti o start up-u, zatim Nađa Jokanović, osnivač internet magazina Wannabe, koja će govoriti o preduzetništvu i Minja Bolesnikov, Ford Brand Manager, koji će predstaviti motive koji pokreću na započinjanje sopstvenog biznisa. U petak 28.03. predavači su Aleksandar Bauranov, bivši asistent na Berkeley univerzitetu, a tema je „rad u inostranstvu i zašto je bitno vratiti se“ i Ralf van den Zejden, Holanđanin koji se u Beogradu bavi iznajmljivanjem bicikla.

Za dodatne informacije posetite naš sajt http://aiesec.org.rs/business-week/ i facebook stranicu https://www.facebook.com/AIESECNoviSad.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih kroz ostvarivanje pozitivnog uticaja na društvo. Prisustvom u 117 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata i svojim programima internacionalnih praksi i organizovanjem humanitarnih, edukativnih i ekoloških projekata pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

Detaljnije