Poslovni susret u organizaciji Komore italijansko-srpskih privrednika

Vesti

Nakon niza uspešno organizovanih poslovnih susreta krajem 2010. godine i početkom 2011. godine, Komora italijansko-srpskih privrednika nastavljajući saradnju sa Centrom za inostranstvo privrednih komora regije Veneto, organizuje još jednu poslovnu misiju privrednika od 11.09.2011. do 14.09.2011. god.

Inicijative ovog tipa predstavljaju izuzetnu priliku, kako za srpske tako i za italijanske privrednike, da u direktnom kontaktu razmene svoja iskustva i ostvare nove tipove saradnje.

Nakon interesovanja i odziva velikog broja srpskih preduzeća, čak 15 firmi iz regije Veneto (opis delatnosti i interesovanja – videti link) izrazilo je interesovanja za učešće na sledećoj misiji u mesecu septembru, u cilju susreta sa novim, potencijalnim srpskim partnerima.

Raspored poslovnih susreta koji će se održavati u sedištima srpskih preduzeca, biće naknadno preciziran i prosleđen zainteresovanim firmama.

Vaše prisustvo možete potvrditi do srede 06. jula na e-mail adresu office@camera-italo-serba.rs, kontakt osoba Mirjana Kojic.