A siker a csapatmunka eredménye

Hírek

A YU Travel idegenforgalmi magazin a nyomtatott sajtó és elektronikus média segítségével december 6-án, a belgrádi Balašević központban immár tizenhatodik alkalommal osztotta ki az Arany Amfora és a Turizmus Bajnoka elnevezésű díjakat a turizmus területén dolgozók legjobbjai számára. Az Arany Amfora díjat idén a Ringier Axel Springer vállalat turisztikai portálja, a Super odmor (www.superodmor.rs) érdemelte ki, de az elismerést a turizmus fejlesztésében játszott szerepéért megkapta Kuba, Indonézia és Törökország nagykövetsége is. A szervezők a díjátadó ünnepségen kiosztották a Turizmus Bajnoka nevű elismeréseket is, amit idén összesen olyan harminc intézmény vagy létesítmény kapott meg, amely kiváló eredményeket tudhat magáénak az idegenforgalom terén.

– A kubai, az indonéziai és a török nagykövetek átvették a díjakat országuk nevében. Kiemeljük továbbá a Magyarkanizsa Idegenforgalmi Szervezetének, valamint Magyarkanizsa községnek és polgármesterének, Nyilas Mihály úrnak kiosztott kitüntetést is – olvasható egyebek mellett a Magyarkanizsa Község Idegenforgalmi Szervezete által kiadott közleményben, amely a szervezet igazgatójának, Maksimović Taljai Ljubinkának az ünnepségen mondott beszédéből is idéz:

– Szeretném külön kiemelni Magyarkanizsa község idegenforgalmi fejlesztésének támogatását a gazdasági és regionális fejlesztési minisztérium, legfőképp prof. dr. Goran Petković államtitkár úr részéről, akinek köszönhetően a MKISZ két pályázaton is támogatást nyert az elmúlt évben, valamint a vajdasági kormány és a tartományi titkárságok, elsősorban a tartományi gazdasági titkárság támogatását, amelyek lehetővé tették tevékenységünk kifejtését. A siker a csapatmunka eredménye! – hangsúlyozta az igazgatónő, aki szerint a gyógyfürdő rehabilitációs szakkórháza jelentős szerepet játszik Magyarkanizsa község idegenforgalmában. Az igazgatónő elmondta, az idegenforgalmi alkalmazottak azért növelik sikeresen a község versenyképességét, mert a közös céljuk az, hogy minden vendéget megismertessenek annak többnemzetiségű közösségével, kulturális és történelmi hagyományaival, illetve sokszínű gasztronómiai kínálataival is.

Forrás: Magyar Szó, M.M.